بیا تو جـــوان،اسرارموفقیت،ازدواج | ||
سازنده فیس بوک جوانی به نام مارک زاکربرگ است که آن را در چهارم فوریه سال 2004 راه اندازی کرد. مارک زاکربرگ وبگاه فیس بوک را از اتاق خود در دانشگاه هاروارد آمریکا طراحی کرد و در تاریخ 4 فوریه 2004 آن را به عنوان یک وب سایت اجتماعی ویژه? دانشجویان هاروارد راه اندازی کرد. اما سایت او فراتر از محدوده یک دانشگاه و دانشجویان آن، خیلی سریع مورد توجه قرار گرفت و چنان محبوب شد که تا آخر هفته دوم راه اندازی آن، بیش از نیمی از دانشجویان هاروارد درآن نام نویسی کرده بودند و از آن به عنوان راهی برای ارتباط با یکدیگر استفاده میکردند و در کوتاه مدت، میلیونها نفر در همان چند ماه نخست، به عضویت آن در آمدند. از شبکههای اجتماعی مجازی است به واسطه آن میشود با دوستانی که دارای حساب کاربری در فیس بوک هستند عکس، فیلم یا پیغام به اشتراک گذاشت. فیس بوک هم اکنون به طور رایگان در اختیار مردم جهان قرار دارد. وبگاه فیسبوک بیش از پانصد میلیون کاربر دارد و هماکنون به 40 زبان از جمله فارسی قابل دسترس بوده و 70 درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند. محیط فیسبوک در واقع مجلسی از دوستان و آشنایان یک کاربر بهشمار میآید. فیس بوک با ارائه امکان عضوگیری در تعداد بالا، به کاربران اجازه میدهد تا در هر لحظه دوستان جدیدی را به مجموعه خود اضافه کنند. کاربران در فیسبوک دارای یک صفحه شخصی هستند. میتوانند گروه تاسیس کنند و یا در گروههای دیگر عضو شوند. کاربران میتوانند برای خود عکس بسازند و دوستانشان را انتخاب کنند و به لیست دوستان اضافه کنند. منبع: ویکیپدیا فیس بوک وضرر آن جولیان آسانژ موسس وب سایت ویکی لیکس میگوید:
«فیس بوک تنفر آمیز ترین ابزار جاسوسی است که تاکنون خلق شدهاست. هر کس که نام و مشخصات دوستان خود را به شبکه اجتماعی فیس بوک اضافه میکند باید بداند که به شکل رایگان در خدمت دستگاههای اطلاعاتی آمریکاست و این گنجینه اطلاعاتی را برای آنها تکمیل میکند. به گفته وی فیس بوک یک گنجینه اطلاعاتی بسیار بزرگ از نام و سوابق افراد است که کاربران آن را به شکل داوطلبانه در اختیار این شبکه اجتماعی قرار میدهند ولی این ابزار توسط دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مورد بهره برداری قرار میگیرد. دسترسی این دستگاههای اطلاعاتی به اطلاعات ذخیره شده در فیس بوک آن را به یک ابزار خطرناک بدل کردهاست. فیس بوک وضرر آن بر جامعه ایرانی+جنگ نرم جنگ نرم فرهنگی دشمن ،از طریق فیس بوک رضا سراج، کارشناس مسایل جنگ نرم و تحلیلگر مسایل استراتژیک با هشدار نسبت به برنامهریزی دشمنان برای متزلزل کردن باورهای دینی و اعتقادات مذهبی جامعه گفت: قرائن زیادی وجود دارد که دشمنان با استفاده از بستر شبکه های اجتماعی تلاش دارند بخشهای کوچکی از جامعه ایران را که از باورهای دینی و مذهبی محکمی برخوردار نیستند، منسجم و سازماندهی کرده و با طراحی برنامه های مختلط و بعضا غیراخلاقی در "ملا عام" قبح اینگونه مسایل را در میان قاطبه مردم از بین ببرد.
فیس بوک شده جایی برای نشان دادن عکس، یعنی افراد ایرانی مخصوصا خانم ها که در فیس بوک ثبت نام می کنند عکس های خودشان وخانواده اشان را به اشتراک می گذارند.که این بی غیرتی این افراد می رسونه. [ چهارشنبه 90/6/16 ] [ 12:36 صبح ] [ مهدی ]
[ دلنوشته () ]
|