بیا تو ج‍‍‍ـــوان،اسرارموفقیت،ازدواج

نظر
یکی از متخصصان شنوایی می گوید: افرادی که مشاغل پر صدا دارند بهتر است برای گوشهای خود از محافظ استفاده کنند . صدای بلند در طولانی مدت عارضه وزوز گوش را ایجاد می‌کند. عوامل زیادی ممکن است باعث وزوز گوش شود . سوراخهایی که روی پرده گوش و ضایعاتی که درون گوش میانی به وجود می‌آید و ضایعات عصب شنوایی و پیرگوشی در سنین بالا از علل بروز وزوز گوش است.
وزوزها به دو دسته کلی تقسیم می‌شود: آنهایی که علت بیماری دارد؛ و آنهایی که علل ناشناخته دارد. در مورد اول، بعد از برطرف کردن علت بیماری، وزوز برطرف می‌شود؛ مثل جرم گوش و سوراخهای پرده گوش یا عفونتها‌ی گوش میانی . گاهی عارضه در  عصب شنوایی و قسمت مرکزی آن اثر می گذارد و علت بیماری خاصی نیست. در مواردی که وزوز گوش به علت بیماری خاصی نیست، برای برطرف کردن آن به طور موقت از دستگاههای سرکوب کننده وزوز یا از درمانهای دارویی یا الکترونیکی استفاده می‌کنند.
در همه دنیا، وزوز گوشی که علت خاصی ندارد معضل بزرگی است و مراکز مختلف از روشهای متفاوتی برای برطرف کردن آن استفاده می کنند. با توجه به اینکه ممکن است علت وزوزدر خود گوش نباشد و علل روانی یا علل دیگری داشته باشد، درمان آن در بسیاری از موارد پیچیده است.
مردان - به سبب موقعیت شغلی و تنش‌ کاری - بیشتر دچار وزوز گوش می‌شوند. در بسیاری از موارد، ممکن است که برای جلوگیری از وزوز از روشهای آرامش بخشی (ریلکسیشن) و درمانهای دارویی و تحریکات صدایی و یا الکتریکی نیز بهره برد؛ اما درمان در این بیماری برای هر فرد باید متناسب با شرایط شغلی و ‌علت وزوز و موقعیت اجتماعی و شرایط خانوادگی و شخصی وی صورت گیرد.